DIY - Halloween Oorbellenhouder


Halloween komt er weer aan, en het is weer herfst. Zo moeten we al beauty freaks zeker wel wat aanpassingen doen. Op twitter had ik gevraagd of jullie dat leuk vonden, en veel mensen reageerden met 'ja'. Ik heb dit onder andere bedacht, omdat ik nooit een goede plek heb voor mijn oorbellen. Zit dit ook zo bij jou? Lees dan mee !

Voor deze houder heb je erg weinig nodig; wol, een dennenappel, lange/grote satéprikkers en misschien lijm. Wellicht ken je dit project nog wel van de basisschool?

Je begint met de satéprikkers, en deze ga je prikken in de dennenappel. Je gebruikt er ongeveer 5 tot 8 voor. Het is de bedoeling dat je ze daarna niet meer kan verschuiven, dus goed erin duwen!

Dan gaan we aan de slag met de wol. Je kiest een willekeurig stokje, en daar maak je een knoopje omheen met het wol. Zorg dat deze niet meer los gaat, want anders gaat je project kapot als ie niet goed vast zit.

Als je wol goed vast zit, ga je naar het volgende stokje. Hier draai je de wol 1 keer omheen, en dan ga je weer naar het volgende stokje.


De afstanden tussen het wol maakt niet erg uit, het is maar wanneer je het op een spinnenweb vind lijken. Wanneer ze bijna allemaal tegen elkaar aan  zitten, lijkt het wel meer op een 'spinnenweb'. Dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Ik hoop dat je deze DIY leuk vondt, want het is natuurlijk superhandig om je oorbellen erin te bewaren. Het ziet er ook nog eens leuk uit ! Je kan natuurlijk ook meerdere kleuren wol gebruiken (als je de mogelijkheid hebt), want dan ziet het erg schattig/leuk uit, en heeft het toch iets met halloween te maken !

Wat vind jij van deze DIY? En ga je 'm maken?

Liefs,
NiceNailss






© Sjabloon NiceNailss 2014