3 Tips Voor Krullen In Je Haar

Heb jij stijl of golvend haar, en zou je altijd al krullen willen hebben? Dan heb ik 3 goede tips voor je om een slag of krullen in je haar te krijgen. Zelf heb ik ook altijd al krullen willen hebben, en er zijn heel veel manieren voor. Maar deze 3 zijn zonder hitte van de stijl of krultang. Lees je mee? Veel plezier !



TIP #1
Als eerste een erg makkelijke manier. Het is hierbij de bedoeling dat je eerst je haar was en zorgt dat het al een klein beetje is opgedroogd. Want je haar moet niet nog nat zijn de volgende ochtend.
Je maakt dan dus 4 vlechtjes in je haar en die zet je goed vast met wat dunnen elastiekjes. Hier heb ik ook een filmpje over gemaakt. Deze is erg populair, maar je krijgt er ook erg mooie krullen/slag door! Je moet dan een nacht met deze vlechtjes slapen, en s'ochtends haal je ze er dan weer uit. Veel succes !






TIP #2
Als 2e tip kan je voor een slag slapen met een hoge knot in. Je maakt eerst een hoge staart, bovenopjehoofd. Daarna draai je je staart zo, dat het een soort opgerolde pannenkoek lijkt. Dit draai

je dan als het ware om het elastiekje heen en dit zet je dan zo vast. Voor een beter resultaat kan je er haarlak of iets in spuiten. Van te voren kan je ook een mousse aanbrengen en je haar wassen, zoals bij tip #1.

TIP #3
Deze tip is het lastigste om in tekst uit te leggen. Je hebt hiervoor 4 (grote) sokken nodig. Je deelt hier je haar in 4 stukken, net zoals bij tip #1. Als je je sok aantrekt (gewoon normaal aan je voet), heb je 'm vast met het gat naar boven. Je draait de sok een kwartslag en je zet je haar ertegenaan. Dit blijf je steeds strak naar boven van je hoofd draaien. Als je je hoofdhuid hebt bereikt, maak je een stevige knoop in je sok. Dit doe je 4 keer en daar ga je dus ook mee slapen.
Het leukste van deze manier is dat je echt pijpenkrullen krijgt als je het goed doet !

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt gehad, ik gebruik ze allemaal dagelijks. Als je al krullen heb dan heb je hier helaas niets aan..

Welke tip lijkt jou het beste?

Liefs,
NiceNailss







© Sjabloon NiceNailss 2014