X-Mas Nails #3

Het is alweer bijna kerst, en dat betekend dat we alweer beginnen aan de 3e X-Mas Nails! Op aanvraag van jullie heb ik een paar verschillende nailarts gemaakt, die te maken hebben met kerst. Ze lijken misschien moeilijk, maar ze zijn erg simpel. Kijk je mee? Veel plezier!


Waar beginnen we mee? Als eerste lak je je pink een nude-kleurtje. Je ringvinger wit, je middelvinger rood, je wijsvinger wit en je duim rood. Zorg dat het goed dekkende laagjes zijn.


We beginnen met de kerstboom, op de ringvinger. Je hebt hiervoor een dottingtool voor nodig. Ook heb je 2/3 kleuren groen nodig. Je maakt eigenlijk allemaal stipjes in de vorm van een kerstboom.


Dan versier je deze met een glitter triper, en je kan er nog zilveren stipjes op zetten als kerstballen. Je gebruikt voor de piek geel, dit ook weer als stipje.


Dan de pink. Dit wordt een kerstman. Eerst maak je het mutsje van de kerstman. Dit deed ik met een striper, maar het kan ook makkelijk met een dottingtool.


Voor het haar van de kerstman heb je wit nodig. Je zet met de dottingtool gewoon allemaal stipjes, erg makkelijk! Voor het gezicht, de neus, de mond en de ogen gebruik je ook een dottingtool. Dat doe je op de manier zoals ik dat heb gedaan. Je kan er natuurlijk ook je eigen draai aan geven.


Je middelvinger is ook simpel, je maakt eerst onder in je nagel een wit streepje met daarin weer driehoekjes. Daarboven maak je een ruitje waar je later schuine streepjes doorheen zet.


Helemaal bovenin je nagel, ongeveer bij je nagelriemen, zet je ook een streepje. Daarboven zet je dan weer hele kleine streepjes naar boven.



Op je wijsvinger maak je kerstlichtjes. Deze hangen meestal in de kerstboom, maar je kan ze ook los hanger. Je begint met een streepje. Daarna, kan je met een dottingtool, of gewoon met het kwastje van het nagellakje. Ik heb de 2e manier gebruikt, want dan krijg je wel meer de vorm van lichtjes.


En als laatste je duim. Dit wordt een pakje. Je maakt 1 horizontale streep en 1 verticale.


Daarna teken je er een strikje op, en klaar is je pakje! Dit doe je door 2 lusjes te maken en 2 streepjes schuin naar de onderkant.





Voor deze nagels heb ik gebruikt;
- Essie Snap Happy
- Essie White
- Max  Silver
- Max Lime Green
- Max White
- Max Bronze
- Essence Hazelnut Cream Pie
- Essence Sealing Topcoat
- Casuelle Neon Nailpolisch
- Hema Funky Lime
- Paris Memories #236
- Mr Nail #3 16
- Vera Valenti Nail Polish, geel


Ik hoop dat je de X-Mas Nails van deze keer leuk vondt! Als jij nog voor de laatste X-Mas Nails iets heel speciaals wilt, zet dat dan even in de comments. Want volgende week vrijdag komt de aller, aller,  laatste X-Mas Nails online. Dan moeten we daar wel een mooie nailart voor kiezen :)

Wat vond jij van deze X-Mas Nails?

Liefs, Maaike







© Sjabloon NiceNailss 2014