NNRW: Hoesje OntwerpEenCase.nl

Hee daar!

Een tijdje terug heb ik een hoesje ontvangen van ontwerpeencase.nl . Ik mocht hier zelf een hoesje ontwerpen en dan bestellen (helemaal gratis!) Normaal moet je er €14,95 voor betalen, maar dat is het wel waard!



Ten eerste glijdt het hoesje echt héél erg makkelijk in je zak. Want het hoesje is niet 100% van rubber gemaakt, alleen de zijkanten. Dit is heel handig, want dat is dan voor de grip. Het hoesje heeft een fijne grip in je handen en glijdt niet zomaar op een tafel. Omdat de zijkanten van rubber zijn.

Maar niet bij iedereen is de zijkant van rubber! Je kan natuurlijk kiezen tussen een hardcase & een softcase. Hard ~> de zijkant hard, dus niet van rubber. Soft ~> de zijkanten wel van rubber.

Wil jij ook een hoesje met je eigen bedrukking, en een top service? Want als je je hoesje vóór 17:00 besteld, heb je 'm de volgende dag al in huis, en dat is écht zo! Dus, waar wacht je nog op? Plaats snel een bestelling op ontwerpeencase.nl ! En ookal bestel je niet, zeker even leuk om te kijken hoe het zou zijn als jij samen met je vriend(in) op je hoesje staat! Hoe tof is het nou om een hoesje te hebben van je eigen; site, vriend, vriendin, blog, twitter, facebook of instagram?

Liefs,
NiceNailss











© Sjabloon NiceNailss 2014