NNRW: Essence Oogschaduw Duo

Hee Girls!

Vandaag een artikel over de Essence Oogschaduw. Een duo van licht & donkerpaars. Lekker zomerse kleuren! Dit palletje heet; '07 mix it baby!' . Echt een leuke naam! Essence bedoelt hier waarschijnlijk mee dat je deze kleuren samen moet dragen. Alleen dragen kan natuurlijk ook. Maar als je van wat variatie houdt, is dit wel wat!

 Ten eerste vind ik dat het een mooie verpakking heeft. De print op de bovenkant van het doosje is echt heel erg tof! Ook is ie heel handig mee te nemen, in je tas bijvoorbeeld. Je kan 'm gewoon van onderen openduwen en dan gaat het onderste deel, waar de oogschaduw in zit, naar buiten. Echt heel erg handig!

Ook zijn de kleuren een perfecte combinatie. Je zou bijvoorbeeld de lichtpaarse als base kunnen gebruiken en dan in je ooghoek, aan de rechterkant een beetje donkerpaars aan kunnen brengen. Of je maakt een ombre.

Ik ben erg tevreden over deze essence oogschaduw. Hij is zeker een budget proof! Vergeleken met andere merken, zoals Dior, Chanel, NYC, ect.. is dit echt het proberen waard!

Deze oogschaduw van Essence, is onder andere te halen bij de Kruidvat, Trekplijster en Etos.

Liefs,
NiceNailss
 

 

 

 

 

 








© Sjabloon NiceNailss 2014