NNRW: Adidas Horloge

Hee Girls!

Vandaag een artikel over een Adidas horloge, het horloge voor meiden van de tijd van nu. Superhandig, heel makkelijk aan en uit te doen & te verstellen!
Lees je mee?


Ik vind het echt een supertof horloge! Maar waarom?
Ten eerste omdat hij gewoon mooi is. Ja, lekkere reden zul je wel denken. Maar ja, hij is wit, hij past overal bij en heeft een erg mooi design. De 'diamantjes' om de rand maken het wel helemaal af. Lekker girly ^.^ .
Maar dan nog het beste van dit horloge; je hebt geen sluiting zoals alle andere horloges! Je hoeft 'm dus niet door zo'n gaatje te duwen om hem op maat te maken. Je kan gewoon (middelste foto) de 2 knopje aan de zijkant van het Adidas teken naar binnen duwen. Als je dit doet gaat hij naar achteren open (zie in je hoofd in 3D; hij komt naar je toe). Dan is ie open, en als je 'm dicht wilt doen kan je 'm op dezelfde manier weer dicht klikken.
Je hebt hierbij dan niet dat gaatjes gedoe, maar als je arm groeit, moet je er wel een nieuw haakje aan laten zetten. Dat moet ik ook nog gaan doen, want hij past bijna niet meer!

Dan het horloge zelf, hij is handig te bewegen en het design in de horloge is ook best mooi. De  hele kleine hokjes maken het helemaal af (foto rechts). Hij is gewoon.. Superleuk!

Je kan deze bestellen/kopen in een webshop van Adidas of je gaat een horloge winkel!

Liefs,
NiceNailss








© Sjabloon NiceNailss 2014