How To: Glitternagellak Verwijderen

Hee!

Even een nagel artikel tussen de NNRW door!

Heb jij ook altijd dat probleem; glitternagellak van je nagels af, bij ieder meisje die nagellak draagt zal dit wel een van de grootste problemen zijn. Tenminste, bij mijn in elk geval wel. Je hebt een paar dagen lekker met glitters op je nagels rond gelopen, maar helaas, er is al een beetje af en nu zul je alles er wel af moeten halen. Maar je watjes gaan ervan kapot! Wat nu?



Er is een ultieme manier om je nagellak heel snel en heel makkelijk te verwijderen. In een paar simpele stappen zijn je nagels weer helemaal blank!

Je hebt hier 2 manieren voor. Ik ga deze allebei vandaag aan jullie laten zien;

Manier 1.

1. Gebruik van de Etos: 'nagellak remover met spons' en haal de bovenste glitters hiermee al van je nagel.
2. Gebruik een watje/wattenstaafje om de rest te verwijderen. Dit gaat nu al een stuk makkelijker omdat de nagellak al in de remover heeft gezeten.

Manier 2.

1. Pak een watje en maak deze helemaal nat met remover. Maar let op; scheur eerst het watje in wat kleinere stukjes. Dan kan je één hand helemaal glittervrij maken met 1 watje!
2. Wanneer de watjes doordringt zijn met remover, leg je deze op en om je nagels. Het mag ook een beetje over je huid/nagelriemen vallen.
3. Pak een klein beetje aluminiumfolie en wikkel dit om je nagels/vingertoppen heen zodat de watjes er niet af vallen en de watjes goed tegen je nagellak aan zitten.
4. Laat dit allemaal 10 minuten zitten.
5. Als de 10 minuten voorbij zijn, duw je een klein beetje op de onderkant van je nagelriem. Dus eigenlijk waar je nagel begint. Zorg dat je met 2/3 vingers je hele nagels van onder naar boven kan bedekken. Ga dan in deze richting het watje+ de aluminiumfolie van je nagels halen. Als het goed is, is je hele nagels helemaal vrij van het nagellak en kan je weer vrolijk beginnen aan je nieuwe nailart!

Xoxo NiceNailss






© Sjabloon NiceNailss 2014