10 Tips om je niet te vervelen


De zomervakantie. Het is een vrij lange tijd, waar je zelf mag weten wat je wilt doen. Maar op een bepaald moment weet je niet meer wat je kan doen. Je hebt alles wat op je lijstje stond gedaan, je bent klaar voor iets nieuws. Maar wat?



1. Als je niks te doen hebt, is dat de perfecte gelegenheid om je kamer is een keer uit te mesten. Waarschijnlijk is die een rommeltje door alle dingen die je hebt gedaan en je hebt je spulletjes die je op vakantie hebt gekocht vast nog niet opgeborgen. Zet een leuk muziekje aan en maak je kamer lekker schoon!

2. Ga een dagje ergens heen met de trein. Het kan alleen zijn, maar je kan het ook doen met je moeder of met een vriendin. Dat ga ik namelijk wel doen. Ik ga met een vriendin een random dorpje uitkiezen en dan gaan we daar leuke dingen doen!

3. Orden je kleding kast opnieuw. Je kleding kast is bij mij nooit echt netjes. Hang je broeken bijvoorbeeld op een speciale plek, of je vouwt ze op. Het is maar wat je leuk vind. Maak er een feestje van!

4. Ga naar de stad en koop schoolspullen. Iets heel gewoons, maar als je gelijk iets te doen wilt hebben zou ik naar de Hema gaan. Daar kan je je eigen spulletjes versieren en als je een beetje creatief bent is dat echt heeeeeel erg leuk! Je kan dan ook thuis leuke dingen doen en bij de Action kan je al je versierseltjes halen.



5. Doe dingen waar je nog niet aan toe bent gekomen. Ga lekker naar de kapper, of wilde je altijd al leuke kussentjes voor op je bed? Kies een leuke stad uit en haal alle dingen die je nog een keer wilde. Knip je haar en ga bijvoorbeeld naar de spa!

6. Organiseer een leuke meiden avond. Misschien ga je wel uit elkaar na dit jaar school, dus organiseer iets leuks om alles af te sluiten. Koop wat maskertjes en verwen dingetjes (chocolade  <3 ) en zeg dat iedereen iets lekkers mee moet nemen. Kies een leuke film uit en zo heb je ook al een leuke dag gevuld!

7. Wilde je altijd al een écht mooie profielfoto? Vraag de camera van je ouders en ga met je zusje of met een vriendin foto's van elkaar maken. Ik vind dat altijd hartstikke leuk om te doen en ik doe het ook best wel vaak. 

8. Inspireer jezelf met make-up. Misschien ben je niet zo'n iemand die altijd veel make-up op heeft? Probeer is wat nieuws en kijk of het bij je staat. Probeer bijvoorbeeld je wenkbrauwen bij te tekenen of oefen op een wing!

9. In de zomer vakantie doe je niet echt veel. Ga gezellig met je vriendinnen een keer naar de sportschool of bouw een betere conditie op voor het volgende sport seizoen. Je bent dan helemaal fit en je hebt ook nog is een voorsprong!

10. De allerlaatste tip. Maak een lijstje met wat je komend school jaar wilt bereiken. Wil je altijd een voldoende halen voor je PTA's of wil je voor dat ene lastige vak een stapje extra doen? Stel je doelen voor het komende jaar en haal jezelf over om dat ook echt te laten gebeuren!



Dat waren al mijn tips alweer. Ik vond het heel leuk om zo een beetje tips te bedenken tegen de verveling, want dat is echt een soort plaag! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad!

Heb jij nog een goede tip tegen verveling?

Love,
Maaike






© Sjabloon NiceNailss 2014