NNRW: Wash Off


Heei!

Iedereen heeft dat wel, je hebt gesport of gezweet, en je wil je ff opfrissen. Dermalogica heeft daar wat op gevonden; Wash Off. Wash Off is ervoor om je gezicht lekker te verzorgen en schoon te maken. Ik ga in deze review wat vertellen over 'Wash Off'! Veel plezier!


'Wash Off' is mij en lovenaiilss erg goed bevallen! 'Clean start' is ervoor om je gezicht te reinigen/schoonmaken. Het is een kwestie van op je gezicht aanbrengen tijdens het douchen of gewoon boven een wasbak met de warme kraan aan. Het is niet een masker ofzo, maar gewoon iets om af te spoelen nadat je het hebt aangebracht.

De geur is ook heel erg lekker! Het ruikt heel erg verfrissend naar citroen. Stel dat 'Wash Off' niet zou werken, geeft de geur je wel een fris gevoel.
Ook is het heel erg gemakkelijk aan te brengen in je gezicht. De 1e keer natuurlijk wel even oefenen voor de spiegel, en daarna kan je het uit de losse pols.
Je moet alleen niet zorgen dat dit in je ogen komt, want dat prikt ! ;) Wanneer het perongelijk in je neus komt, kan je er een bel mee blazen, vertelde lovenaiilss mij! Dus daaruit kan je zien dat het wel weer een soort sop is, maar het maakt je huid niet droog.

'Wash Off' kan je prima na het douchen of tijdens het douchen gebruiken. 'Wash Off' kan je ook gebruiken wanneer je net uit bed komt, want je wordt natuurlijk door de geur ook lekker oopgefrist!

Ik hoop dat je deze review leuk en handig vond! Wil je meer van deze reviews? Plaats dan bij het artikel over de unboxing van dermalogica een reactie over welke je ook graag een keer zou willen zien! Klik hier voor het artikel van Dermalogica.

Liefs,
NiceNailss








© Sjabloon NiceNailss 2014