NNRW: Essence 'Express Dry'

Hoi Allemaal,

Vandaag weer een review voor jullie van de NNRW! We hebben een tijdje geen NNRW artikels gehad, maar vandaag beginnen we weer! Laat trouwens even weten wat je van de NNRW vindt!


Essence Express Dry is (voor de mensen die het niet weten) een spray die je op je natte nagellak sprayt en zo moet je nagellak zogenaamd sneller droog zijn. Maar of dit echt werkt?

Ik vind van niet, het is meer een soort laagje bovenop je nagels waardoor je snel weer verder kan gaan met het 2e laagje (voor als je een nailart maakt).
Stel dat je nou 5 laagjes gebruikt (inc. topcoat)  , en je gebruik per laagje dus de Essence Express Dry, dan kan je wel snel werken. Maar wanneer je dan helemaal klaar bent, en je de nagellak een beetje naar beneden duwt, is je hele nailart verpest. Dus het niet zo dat wanneer je het gebruik je nagellak gelijk versteend en het niets meer afgeeft.

De Essence Express Dry kost €2,80 en je kan deze kopen bij de Kruidvat. Je kan 'm natuurlijk ook bestellen op de site van Essence.

Ik hoop dat je wat aan deze review hebt. Ik raad aan om deze niet te kopen, omdat je dan net zo goed kan wachten tot je hele nagellak droog is, want het heeft niet echt nut als je 'm aan het einde nog steeds kan verpesten. Het is natuurlijk wel leuk om 'm een keer uit te proberen!

Liefs,
NiceNailss







© Sjabloon NiceNailss 2014