Super Mooie Knot !

Hoihoi!
Ik ben dit weekeinde lekker aan de slag gegaan, met m'n zusjes haar ! Kijk je mee?

Wat heb ik gedaan?
Een SuperMooie knot! Echt onvoorstelbaar mooi! Hij ziet er heel erg moeilijk uit enzo, maar hij is super simpel te maken, het enige wat je nodig hebt, is 2 haar elastiekjes en een klein beetje water. Of een beetje nat haar...

How To?
1. Maak een staart. Ongeveer op een normale hoogte, niet een paardenstaart, maar ook niet helemaal onderin. Gewoon ertussenin!
2. Vlecht de staart helemaal tot beneden, tot er heel erg veel plukjes uit komen. Als je het dan even nat maakt, zie je dit niet meer. Je hoeft de vlecht niet aan de onderkant vast te maken met een elastiekje of zoiets. Los is het mooiste.
3. Dan pak je de vlecht aan de onderkant beet, en draai je hem om het 1e elastiekje heen. Dat je bij stap 1 hebt gedaan. Maargoed, je zet hem dus mooi op het hoofd, en zorg niet dat het echt een punt is, het moet een mooie, volle knot zijn.
4. Maak de knot vast. Gewoon met een elastiekje. Als er plukjes uitsteken, kan je deze met een speldje vastzetten!
En Klaar !

Vind je het niet helemaal duidelijk, of wil je een betere uitleg waar je het ook kan zien? Kijk dan hier eens: DIY knotje ! . Op YouTube leg ik je het helemaal duidelijk uit! Neem snel een kijkje!

xoxo @nice_nailss






© Sjabloon NiceNailss 2014