DIY Handcréme

Hoihoi !

Ik ga weer een turtorial voor jullie schrijven en deze gaat over het maken van je eigen Hancréme! Kijk je mee?

Wat heb je nodig/wat heb ik gebruikt?
- Normale handzeep (vloeibaar)
- VOGUE girl show gel
- Nivea Créme
- Albert Heijn Handcréme
- Bakje waar pepermuntjes in zaten

Wat moet je doen?
1. Pak het bakje en doe er een beetje Nivea Hand Créme in met een kwastje. Doe er ongeveer 2x erop wat je normaal op je tandenborstel doet.

2. Doe er een beetje Vogue girl shower gel in om het lekker te laten ruiken. Dit is natuurlijk ook goed voor je handen als je mijn filmpjes op YouTube hebt gezien.

3. Pak de handzeep en doe er ongeveer hetzelfde in als wat je deed bij de show gel. Pas op ! Doe er niet te veel in anders wordt hij heel erg vloeibaar en kan je hem niet heel erg goed meer smeren!

4. Pak de Handcréme van Albert Heijn en doe er iets meer in dan wat je deed bij de shower gel. Deze samenstelling roer je even door met een kwastje en laat het ongeveer 20 á 50 minuten staan. Als je tussendoor even roert, gaat het natuurlijk al wat sneller !

5. Als het goed is, is je handcréme klaar. Als je hem te dun vind doe je er wat handcréme van Nivea of AH bij.. Te dik? Gebruik dan de shower gel of de handzeep.

Ben je opzoek naar normale handcréme uit de winkel ? Bekijk dan www.nivea.nl , want daar verkopen ze online dingen voor de verzorging van je hele lichaam !

En werkte je handcréme? Laat het even weten bij de Reacties :D

xoxo @nice_nailss

Als het goed is ziet het er dan zo uit...
Je selfmade handcréme






© Sjabloon NiceNailss 2014